Spännande Värmland!

av Bloggstafett den 14 april, 2015

Vill du som specialist i allmänmedicin ha möjlighet att utveckla vården och göra skillnad? Just nu har vi många spännande tjänster på våra vårdcentraler inom Landstinget i Värmland.


Visit värmland – Värmlands officiella besökssida.

Vi söker dig som vill utveckla vården i hela östra Värmland tillsammans med oss på vårdcentralerna Kristinehamn, Filipstad och Storfors.

Våra medarbetare, här tillsammans med Nils Ferlin på torget i Filipstad!

Våra medarbetare, här tillsammans med Nils Ferlin på torget i Filipstad!


Det här erbjuder vi dig:• Ett avgränsat uppdrag där du får möjlighet att specialisera dig och arbeta fokuserat med ditt uppdrag.• Stort gehör för dina tankar och idéer om hur vårdcentralerna kan utvecklas. • Möjlighet att få arbeta tillsammans med kompetenta och professionella kollegor.• Personlig utveckling och vidareutbildning. • Möjlighet till forskning och utvecklingsarbete• Trivsel och bra kamratskap.• Friskvårdsbidrag • Flextid
Läs mer och sök tjänsten här!

Picasso valde Kristinehamn – det vill vi att du också ska göra! Läs mer i blogginlägget om vårdcentralen och Kristinehman.

Två kollegor som vill starta om eller utveckla verksamheten på nytt på Vårdcentralen Storfors.

Nu är det dags att ta vårdcentralen in i framtiden och vi behöver er två som tillsammans med oss vill anta utmaningen. Kanske är ni kollegor, kompisar, nyfärdiga specialister eller en familj? Storfors – vårdcentralen där ni kan göra skillnad! Vill ni vara med och forma och påverka arbetet och vårdcentralen är detta en möjlighet för er!

Här, några av våra medarbetare på Vårdcentralen Storfors.

Här, några av våra medarbetare på Vårdcentralen Storfors.

Läs mer och och sök tjänsten här!
Storfors kommun

Kollega till vårt läkarteam på Värmlands största vårdcentral, i Arvika

På vårdcentralen arbetar 14 ordinarie distriktsläkare i varierande tjänstgöringsgrad och för närvarande 5 ST-läkare. Vi handleder regelbundet 4 AT-läkare per termin. Vi värnar det kollegiala samarbetet och har ett gott arbetsklimat i gruppen. Totalt är vi cirka 70 medarbetare på vårdcentralen.  Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt kvalitetsarbete, läs gärna om vårt  uppföljningssytem ”ratten” i Läkartidningen!
Läs mer och sök tjänsten här!

Två kollegor, allmänläkare eller underläkare till vårdcentralen i natursköna Likenäs.

Är ni distriktsläkare eller underläkare? Vi söker två nya kollegor till vårdcentralen i natursköna Likenäs. Nu är det dags att ta vårdcentralen in i framtiden och vi behöver er två som tillsammans med oss vill anta utmaningen. Kanske är ni kollegor, kompisar, nyfärdiga läkare eller en familj?
Läs mer och sök tjänsten här!

Likenäs sommar älven

personal-likenäs

Skidorten Branäs
Långberget
Torsby kommun

Fler tjänster
Utöver dessa fyra tjänster finns många fler spännande tjänster inom allmänmedicin och Landstinget i Värmland. Du hittar dem här!
frida-läkare

Det jag gillar mest är variationen – Jobba hos oss, Landstinget i Värmland.

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: