Nya läkare till utbildningsvårdcentralen

av Bloggstafett den 19 september, 2013

lakare

I veckan har vi på utbildningsvårdcentralen i Munkfors haft utvärdering och avtackat ytterligare 3 utbildningsläkare som nu går vidare inom hälso- och sjukvården. Samtidigt har vi också efter en veckas introduktion välkomnat två nya utbildningsläkare som nu under de kommande 6 månaderna ska lära sig om allmänmedicin och förhoppningsvis ska intresset för att bli allmänläkare i Värmland öka.

Från vänster på bilden har vi Georgios Siskos som tillsammans med sin sambo Joana Gomes, tredje från vänster tillträder sin ST i Solna och två från vänster Miglena Pigova som nu tillträder ett ST vid vårdcentralen i Munkfors.

Till höger våra två nya europautbildade läkare Mehak Noreen Khawaja och Magnus Varachaedt Persson som vi hoppas kommer att trivas bra och lära sig mycket om allmänmedicin. För dem väntar nu fortsatt introduktion med seminarium och patientarbete under handledning i 6 månader vid utbildningsvårdcentralen i Munkfors.

Tack till er tre som varit hos oss, det har varit spännande att följa med på er resa. Och välkommen Mehak och Magnus, hoppas ni kommer att trivas!

/Kerstin Karlsson, verksamhetschef allmänmedicin, Landstinget i Värmland.

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: