Om bloggen

Vi är glada att du har hittat till vår blogg och att du är intresserad av landstingets vårdcentraler i Värmland!

Med vår blogg vill vi visa dig vardagen i vårt arbete. Kanske kan vi också inspirera dig att vilja arbeta tillsammans med oss, nu när du kan följa utvecklingen som sker i Värmland. Genom bloggen vänder vi oss i första hand till dig som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss på en vårdcentral eller inom division allmänmedicin i Värmland.

Läs mer om jobb hos oss på landstingets webbplats www.liv.se.

Vardcentralsbloggen startade januari 2013. Vi som bloggar mest arbetar på olika vårdcentraler. Vi har också vad vi kallar en bloggstafett mellan vårdcentralerna i länet. Vi finns på en mindre distriktssköterskemottagning på landet eller på en större vårdcentral i de större städerna, därför är det ganska självklart att vår vardag skiljer sig åt en aning!

Välkommen!

Sekretess
Sekretessen är jätteviktig för oss och naturligtvis följer vi de riktlinjer, råd och sekretessregler som vi tillämpar i vårt dagliga arbete med hänsyn både till patienter och medarbetare.
Om det i blogginlägg kommer att finnas hänvisningar, uttalande, filmer, foto eller dylikt, kommer alltid patient eller medarbetare ha varit tillfrågad och gett sitt medgivande till sin medverkan.

 

Bokmärk/Dela
Fler

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

1 Dalia 10 augusti, 2013 kl. 01:41

Får
en BVC sköterska hota föräldrar o förbjuda de att göra saker Innan de har varit på möte med personen? Att hota föräldrar att bli anmälda till socialtjänsten på grundlösa och meningslösa saker skapar oro och stress hos föräldrarna. Föräldrar vet alltid bäst och ska lita på sin egen förmåga inte Låta 1! BVC sköterska styra och ställa…

Man blir spyfärdig när man hör sådant..

Anmälan kommer göras

Svara

2 Eva Bergquist 12 augusti, 2013 kl. 11:10

Hej!
Det är svårt för mig att besvara ditt inlägg eftersom jag inte vet vad det handlar om. Du är välkommen att kontakta mig direkt via landstingets växel, 054-61 50 00, om du har synpunkter på vården på landstingets vårdcentraler i Värmland.

Hälsningar Eva Bergquist, verksamhetschef division allmänmedicin, Landstinget i Värmland.

Svara

Lämna en Kommentar