Picasso valde Kristinehamn, det vill vi att du också ska göra!

av Bloggstafett den 14 april, 2015

I Kristinehamn finns idylliska mindre samhällen, en spännande och varierad landsbygd med bra service och en tätort med intressant utveckling – olika sätt att leva, olika möjligheter att finna hög livskvalitet.

Vårdcentralen Kristinehamn/Nybble är en väletablerad vårdcentral i hjärtat av Kristinehamn. Vi har även en liten filial i Nybble som är öppen 3 dagar per vecka för att vara närmare de patienter som bor längre från tätorten.

Personal

På vårdcentralen har vi en bredd av kunskap och många års erfarenhet tillsammas och vi vill att patienterna ska vända sig till oss som ett förstahandsval med frågor och problem som rör sin hälsa under livets alla skeden. För att kunna fortsätta utveckla våra team och samarbeten både inom och utanför enheten så rekryterar vi nu även ny personal och vi har många sprudlande idéer för att jobba framåt.

Dagmottagningen, hjärtat på vårdcentralen. Hit bokas alla patienter som behöver en tid samma dag. Här jobbar undersköterska, sjuksköterska och läkare i team.

arbete vc

Febril aktivitet på dagmottagningen, planering för inkommande patient.

Kristinehamn är också en växande kommun med tillgång till lediga tomter för dig som vill bygga hus. Det finns lediga tomter runt om i staden och vid Vålösundet. I Vålösundet finner du Kristinehamns nyaste villaområde, kvarteret Katamaranen som ligger endast ett stenkast från Vänerns strand.

vålösundet

Bild från Vålösundet

För mer info om Kristinehamn www.kristinehamn.se

 Vi söker medarbetare, här kan du läsa mer!

Bokmärk/Dela
Fler

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: