Bloggteamet

Karin Koskelainen, barnmorska i Molkom

Karin Koskelainen, barnmorska i Molkom.

Jag var bara 22 år när jag blev färdig barnmorska, ett yrkesval jag aldrig har ångrat.

Jag arbetar sedan två år halvtid på barnmorskemottagningen i Molkom och halvtid på mottagningen för Könssjukdomar på Centralsjukhuset i Karlstad. Jag flyttade hit från Dalarna där jag arbetat i 22 år. Jag och min man bestämde oss för att söka oss till Karlstadstrakten när vi fick barnbarn som bor här.
På båda mina arbetsplatser får jag använda hela min kompetens, som även innefattar tonårssexologutbildning, samt studier i sexologi. För mig är det viktigt med ett personligt bemötande anpassat till individuella behov.
På fritiden är det just nu mycket husrenovering som står på agendan, när jag inte träffar något av våra tre barn, eller barnbarn, spelar gärna golf när vädret tillåter och bridge i goda vänners lag.
Bloggstafett
Eftersom vi finns på en mindre distriktssköterskemottagning på landet eller på större vårdcentraler i städer, skiljer sig vår vardag åt en aning! Därför har vi något som vi kallar för en bloggstafett. Det är en serie där olika vårdcentraler eller verksamheter får ordet och berättar mer om just sin vardag.

Bokmärk/Dela
Fler

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

1 Malin 22 januari, 2013 kl. 08:14

Kul tjejer! Jätte fina bilder på er. Ser fram emot era inlägg på fredagarna. /Malin

Svara

2 Mia(Maria) 11 april, 2013 kl. 14:28

Trevligt med en blogg från vårdcentralerna i värmland! Snygga bilder;-)

Svara

Lämna en Kommentar